Over Tin Tin Kinderopvang

Tin Tin Kinderopvang heeft meerdere locaties in Maassluis. Of het nu gaat om peuteropvang, kinderdagverblijf of BSO; Tin Tin Kinderopvang biedt opvang op maat, afgestemd op uw wensen en die van uw kind. We bieden diverse vormen van kinderopvang voor alle kinderen tussen 0 en 13 jaar. Samen groot worden, daar staat Tin Tin Kinderopvang voor.

Tin Tin Kinderopvang

”Bij Tin Tin Kinderopvang bieden wij kinderen een tweede veilige thuishaven aan die bijna net zo leuk is als thuis. Binnen een vertrouwde, warme en open sfeer, creëren wij een gevoel van veiligheid en geborgenheid, waarmee de kinderen opeenvolgend in de gelegenheid worden gesteld om zich op eigen wijze spelenderwijs te ontwikkelen tot een individu die zijn eigen unieke bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Met oog voor de individuele behoeftes en capaciteiten, en de beleveniswereld van de kinderen zijn de liefdevolle juffen daarbij ondersteunend aanwezig als veilige haven.”
Vragen over ons Pedagogisch Beleidsplan?
(+31) 6 20 47 67 17

Haal & Brengservice

Het is bij veel gezinnen 's ochtends spitsuur. Ga je vroeg op pad naar je werk? Of moet je je andere kinderen wegbrengen? Dan biedt onze praktische haal- en brengservice uitkomst!

Binnen & Buiten Activiteiten

Kleien, Playmobil, Verven en Knutselen, Vloer(puzzels) leggen, Bouwen met Duplo/LEGO, Kinderboerderij, Speelparadijs en onze 3 Ontwikkelingsspelletjes.

Volkstuin in Maassluis

Waar kinderen hun groente & fruit planten, onderhouden en oogsten om thuis lekker van te genieten. Van A tot Z worden ondersteund in het proces door onze juffen.

Onze Juffen ♥